Hujung tahun semakin dekat komeee! Kami yakin mesti ramai warga Perak yang berpusu-pusu nak mendaftarkan tarikh perkahwinan pada hujung tahun nanti. Sementara nak memilih tarikh tu, kome dah jumpa ke kedai emas terbaik di Ipoh? Almaklumlah, perkahwinan ni kan memang sinonim dengan barangan kemas? Hehe

Bak kata orang, akhir tahun ni memang waktu terbaik untuk melakukan sebarang majlis keraian. Jadi, kepada anda yang masih belum buat persiapan barangan kemas perkahwinan tu, pastikan anda baca perkongsian kami sampai habis ya!

Recommendation Cincin Majlis untuk Panduan Anda

Bagi pelanggan yang menyukai design unik dengan kualiti yang terbaik, anda boleh memilih koleksi barangan Sin Ter May (STM) dan koleksi barangan Exclusive di Kedai Emas Haifa.

Setiap barangan kemas di dalam koleksi ini didatangkan dengan finishing yang kemas, tidak tajam, serta mampu memberikan keselesaan optima kepada si pemakai. Selain itu, ia juga membantu menjadikan si pemakai kelihatan lebih elegan dan mewah tau!

Khas buat anda yang masih mencari cadangan cincin tunang dan cincin kahwin, ini antara cincin yang kami recommend untuk panduan anda:

1. Audrey Single Diamond

Cincin Audrey Single Diamond ini didatangkan bersama gold-diamond yang mampu mencuri hati si dia.

“Berlian” ini diperbuat sepenuhnya menggunakan emas 916, tetapi dalam bentuk berlian. Ia mempunyai ciri-ciri fasit yang berbeza untuk meningkatkan light performance dan membolehkan cincin ini kelihatan lebih bersinar di bawah cahaya.

2. Allure | Kedai Emas Terbaik di Ipoh

kedai emas terbaik di Ipoh

Cincin ini mempunyai konsep yang sama dengan cincin Audrey. Namun, cincin Allure ini sedikit berbeza kerana ia dikelilingi dengan gold-diamond yang mampu menambahkan lagi kecantikan serta kilauannya. Confirm pasangan anda suka!

Jika anda dan pasangan tidak suka memakai perhiasan emas kuning seperti cincin Audrey dan Allure, maka anda boleh memilih cincin kahwin daripada koleksi moissanite HAIFA, kedai emas terbaik di Ipoh.

Moissanite ini merupakan sebuah batu permata yang mempunyai fizikal hampir serupa seperti berlian. Untuk pengetahuan anda, jika ketulenannya diuji menggunakan diamond detector, maka ia akan dikesan sebagai berlian tau! Paling menarik ialah, moissanite ini lebih berkilau jika hendak dibandingkan dengan berlian asli.

Nak tahu antara cadangan cincin moissanite yang ada di HAIFA? Jom lihat gambar-gambar di bawah. Untuk kedua lelaki dan wanita pun ada…

3. Serenity in White

Cincin moissanite Serenity in White ini sangat sesuai dijadikan pilihan buat bakal pengantin wanita, manakala cincin moissanite Radiant pula lebih sesuai untuk dijadikan pilihan buat si pengantin lelaki.

4. Radiant | Kedai Emas Terbaik di Ipoh

kedai emas terbaik di Ipoh

Kedua-dua cincin Serenity dan Radiant ini diperbuat daripada sterling 925 silver dan disaluti dengan chrome, untuk mengekalkan warna perak serta kilauannya.

Khas untuk anda yang ingin membeli cincin sterling silver 925 moissanite set lelaki dan perempuan, anda boleh mendapatkan potongan harga sebanyak 20% bagi setiap satu bentuk. Setiap pembelian adalah termasuk:

  • Kad ujian ketulenan batu moissanite daripada GRA;
  • Kad warranty 1 tahun beserta kotak exclusive;
  • Kain penggilap silver secara percuma.

Jom Jadi Pelanggan Setia HAIFA, Kedai Emas Terbaik di Ipoh

Akan datang, HAIFA selaku kedai emas terbaik di Ipoh akan memulakan sistem Member/Loyalty card khas untuk semua pelanggan! Setiap pembelian akan memperoleh sticker/stamp daripada HAIFA, tidak kira sama ada anda membuat pembelian secara walk in mahupun online.

Jika anda telah mengumpulkan sticker/stamp dengan cukup, maka anda layak untuk menebus HADIAH PERCUMA melalui kedai kami ataupun secara postage bagi mereka yang duduk berjauhan. Jangan lepaskan peluang tau!

Nantikan Koleksi Emas Asmaul Husna HAIFA

Choppp, bukan itu sahaja! Akan datang, HAIFA juga akan mengetengahkan satu projek gold bar Koleksi Emas Asmaul Husna. Info lanjut boleh anda dapatkan di sini.

Melalui projek ini, HAIFA akan menyediakan tempahan set gubahan album hantaran bersama koleksi lengkap 99 design gold bar Asmaul Husna. Buat bakal pengantin yang ingin menjadikan koleksi ini sebagai hantaran, anda boleh mendapatkan album dan set gubahan hantaran secara PERCUMA.

Promosi ini adalah terhad kepada 5 pelanggan bertuah dan terhad semasa tempoh promosi sahaja. Jadi, pastikan anda hubungi team HAIFA dalam kadar segera dan kepilkan juga screenshot promosi ini ya! Siapa cepat, dia dapat…

Dapatkan Barangan Kemas Perkahwinan Anda Bersama HAIFA, Kedai Emas Terbaik di Ipoh Perak

kedai emas terbaik di ipoh

Kepada yang berminat untuk mendapatkan barangan kemas daripada HAIFA, kedai emas terbaik di Ipoh Perak, anda boleh kunjungi kedai kami yang berlokasi di NO.29, JALAN PENGKALAN UTAMA 1, TAMAN PENGKALAN UTAMA, 31650 IPOH, PERAK.

Kedai Emas Haifa juga dibuka setiap hari tau! Ha, kalau rasa-rasa macam nak menyerbu kami, pastikan anda datang mengikut waktu operasi dari jam 10.30A.M. – 6:30P.M.

Jika anda mempunyai sebarang aduan, cadangan, atau tempahan secara pukal, anda disarankan untuk menghubungi Kedai Emas Haifa melalui email kedaiemashaifa@gmail.com ATAU melalui mana-mana talian WhatsApp di bawah:

Untuk mendapatkan info lanjut tentang promosi-promosi terkini pula, pastikan anda follow laman media sosial kami seperti yang tertera. Selamat mencuci mata!

Website | Facebook | Instagram | TikTok | Telegram | Shopee