Untuk warga Ipoh dan Perak, dah tau belum kedai emas paling murah di sekitar kawasan ini? Buat mereka yang mencari emas berkualiti dengan harga berpatutan, Kedai Emas Haifa adalah pilihan utama untuk semua!

Perbezaan Kedai Emas Haifa dan kedai emas lain | Kedai Emas Paling Murah

Di Kedai Emas Haifa ini, Koleksi Gold Bar 99 Asmaul Husna menjadi koleksi istimewa yang hanya terdapat di Haifa, dan tidak dikeluarkan oleh mana-mana kedai emas setakat ini. Koleksi Gold Bar 99 Asmaul Husna ini yang dikeluarkan serentak untuk pembelian dan pelaburan hanya boleh didapati di Kedai Emas Haifa sahaja.

Koleksi Emas 99 Nama Allah ini mempunyai penerangan mengenai nama-nama Allah beserta kebaikkan mengamalnya sebagai zikir harian yang tertera pada setiap koleksi kad gold bar Asmaul Husna, menjadikannya ia koleksi eksklusif yang hanya terdapat di Kedai Emas Haifa.

 • Kedai Emas Paling Murah
 • Kedai Emas Paling Murah
 • Kedai Emas Paling Murah
 • kedai emas upah murah
 • kedai emas upah murah
 • Kedai Emas Paling Murah
 • Kedai Emas Paling Murah

Selain daripada memiliki produk tersendiri iaitu Koleksi Gold Bar 99 Asmaul Husna, Kedai Emas Haifa juga mempunyai gold bar keluaran Precinox Switzerland yang boleh dibawa ke luar negara dan boleh ditukar kepada wang tunai.

Kedai Emas Paling Murah

Kedai Emas Haifa juga menjual dinar keluaran kilang tempatan dengan harga yang kompetitif. Koleksi barangan kemas perhiasan yang ada di Kedai Emas Haifa mempunyai koleksi reka bentuk yang terkini dan eksklusif dengan kemasan yang berkualiti tinggi untuk para pelanggan. Kedai emas paling murah ini menjual beberapa koleksi barangan kemas 999 dan koleksi barang kemas yang diimport dari luar Malaysia.

Best-Selling Item Di Kedai Emas Haifa | Kedai Emas Paling Murah

Antara best selling items di Kedai Emas Haifa selain dari Koleksi Emas Asmaul Husna ialah 1 Dinar dan juga barangan kemas eksklusif keluaran kilang Sin Ter May (STM) seperti rantai leher, rantai tangan dan juga cincin. Koleksi STM ini terkenal dengan reka bentuk mewah dan moden serta kemasan yang sangat cantik dan berkualiti tinggi.

Tempahan awal Koleksi Emas 99 Nama Allah

Di kedai emas paling murah ini, tempahan awal diambil buat mereka yang meginginkan nama-nama Allah yang telah habis stok dengan syarat perlu membuat pembayaran deposit terlebih dahulu.

Untuk mereka yang diluar kawasan Ipoh atau Perak dan ingin membuat tempahan dan pembelian Koleksi Emas 99 Nama Allah ini, bolehlah datang ke Kedai Emas Haifa atau hubungi kami di talian dan media sosial dibawah. Ini kerana Kedai Emas Haifa hanya mempunyai satu cawangan di Malaysia sahaja masih dalam perancangan untuk meluaskan jenama HAIFA di lokasi yang lain.

Return And Refund Policy Kedai Emas Haifa

Bagi Koleksi Emas 99 Nama Allah, Kedai Emas Haifa hanya membenarkan “Return policy bersyarat” bagi yang membeli melalui pos sahaja. Sebab-sebab utama yang dibenarkan untuk “return policy” ini adalah jika gold bar yang diterima mengalami kerosakan ketika proses penghantaran seperti pembungkusan gold bar rosak semasa proses penghantaran dan jika gold bar yang ditempah secara talian tidak sama dengan tempahan pelanggan.

Return and Refund Policy ini hanya diterima dengan syarat, pelanggan wajib menghantar video sebagai bukti sewaktu barang diterima dan pos semula kepada kami selewat-lewatnya 5 hari setelah barang diterima. Ini kerana pihak Haifa akan menilai dan memeriksa kerosakan. Bayaran untuk penghantaran juga adalah tanggungjawab pelanggan.

Untuk pelanggan yang membeli secara fizikal, tiada “Refund Policy yang disertakan kerana pihak Haifa akan meminta pelanggan untuk periksa segala pembelian termasuk gold bar ini terlebih dahulu sebelum meninggalkan Kedai Emas Haifa.


Berminat untuk Membeli dan Melabur Emas bersama Kedai Emas Haifa?

 • Gold Bar Murah Ipoh
 • Gold Bar Murah Ipoh

Kedai Emas Haifa menyediakan pelbagai jenis emas dan gold bar untuk pelanggan membeli dan melabur disini. Buat anda yang tinggal di sekitar Perak dan Ipoh, Haifa sememangnya pilihan yang tepat untuk anda.

99 Koleksi Emas Asmaul Husna hanya terdapat di Kedai Emas Haifa dan tidak dijual ditempat lain, menjadikannya item eksklusif kepada para pengumpul emas. Jadi buat mereka yang ingin membuat tempahan atau mengumpul gold bar ini di Kedai Emas Haifa, anda boleh rujuk informasi di bawah seperti berikut:

 • Shop: +010-5642957
 • Alamat: 29, Jalan Pengkalan Utama 1, Taman Pengkalan Utama, 31650 Ipoh, Perak.
 • Email: kedaiemashaifa@gmail.com

Bagi anda yang mahukan sebarang info terkini pula, pastikan anda Like, Follow dan Subscribe saluran media sosial Kedai Emas Haifa seperti yang tertera.

Website | Facebook | TikTok