Untuk mereka yang sedang mencari gold bar unik di kawasan sekitar Ipoh dan juga Perak, dah datang belum ke kedai emas Melayu Terbaik di Perak, Kedai Emas Haifa? Di Kedai Emas Haifa ini,99 Koleksi Emas Asmaul Husna merupakan best-selling item yang tebaru di kedai emas Melayu Terbaik di Perak ini!

Harga Gold Bar Haifa | Kedai Emas Melayu Terbaik Di Perak

Harga gold bar di Kedai Emas Haifa adalah tertakluk kepada harga emas dan pasaran setiap hari. Dibawah adalah senarai harga berserta jisim bagi setiap gold bar.

  • 0.25g RM160 sehingga RM180
  • 1g – RM420 sehingga RM450

Untuk mereka yang ingin melakukan proses trade gold bar di Haifa, prosesnya tidaklah terlalu terperinci dan menyusahkan. Pelanggan hanya perlu membawa gold bar tersebut untuk pemeriksaan lanjut serta membawa kad pengenalan sekiranya ingin menukar jongkong emas tersebut kepada wang tunai.

Kedai Emas Melayu Terbaik Di Perak

Pelanggan Utama 99 Koleksi Emas Asmaul Husna

99 Koleksi Emas Asmaul Husna ini disasarkan kepada peminat dan pengumpul gold bar sama ada lelaki mahupun wanita. Kedai Emas Haifa amat menggalakkan mereka dari pelbagai peringkat umur untuk membeli koleksi Gold Bar Asmaul Husna ini.

Koleksi ini juga sesuai buat golongan muda terutamanya para pelajar yang mempunyai pendapatan sampingan. Untuk para pelajar yang berminat boleh bermula menyimpan emas pada umur yang muda sekitar 20-an pada harga serendah RM160-180 bagi berat 0.25g.

99 Koleksi Emas Asmaul Husna ini sangat sesuai disimpan untuk jangka panjang kerana mereka yang minat mengumpul gold bar boleh mula mengumpul dari koleksi pertama sehingga cukup 99 koleksi di kedai emas Melayu terbaik di Perak ini.

Bukan itu sahaja, koleksi ini juga disediakan bersama album gold bar yang bernilai RM99 dan akan diberikan secara percuma bagi pembelian sekeping gold bar.

Keunikan dan kelebihan album gold bar khas untuk koleksi Asmaul Husna ini mempunyai pelbagai info menarik di dalamnya, sebagai contoh Haifa Gold And Silver telah menyediakan sekali cara-cara pengiraan zakat emas yang digunakan dan zakat emas simpanan berserta uruf-uruf mengikut negeri-negeri di Malaysia.

Cara Penyimpanan 99 Koleksi Emas Asmaul Husna | Kedai Emas Melayu Terbaik Di Perak

Sesuai dengan namanya,  99 Koleksi Emas Asmaul Husna ini tidak boleh diletakkan sembarangan sebagai tanda hormat. Dengan itu Kedai Emas Haifa telah mengeluarkan satu lagi produk khas untuk gold bar kami iaitu album  99 Koleksi Emas Asmaul Husna. Album ini dihasilkan khas untuk menyimpan 99 Koleksi Emas Asmaul Husna dan juga gold bar Рgold bar yang lain agar tidak hilang atau diletakkan sembarangan tempat.

Keistimewaan 99 Koleksi Emas Asmaul Husna

99 Koleksi Emas Asmaul Husna hanya dikeluarkan oleh Kedai Emas Haifa sahaja yang mengeluarkan 99 keping koleksi gold bar ini secara serentak. Apa yang menariknya ialah koleksi ini juga telah dirasmikan dan dilancarkan oleh Duli Yang Teramat Mulia Raja Puan Besar Perak pada 2 Disember 2023 yang lalu.

Setakat ini, tiada lagi pasaran atau kedai emas lain di Malaysia ataupun di luar negara yang mengeluarkan koleksi 99 keping nama-nama Allah ini secara serentak. Hanya YaPEIM Gold sahaja yang mengeluarkan koleksi ini, namun terdapat pebezaan ketara di antara YaPEIM Gold dan Kedai Emas Haifa .

YaPEIM Gold hanya mengeluarkan beberapa nama sahaja secara berperingkat dan tidak mengeluarkan secara serentak 99 keping nama-nama Asmaul Husna ini. Selain itu juga album gold bar ini juga ditempah khas dan tertera di hadapan album ini adalah Koleksi Emas Asmaul Husna.

Hot Item 99 Koleksi Emas Asmaul Husna

Antara hot item untuk Koleksi Emas Asmaul Husna ini adalah :

  • Ya Rahman dan Ya RahimMaksudnya yang dekat dengan hati manusia iaitu kasih sayang.
  • Ya Razzaq Kemurahan rezeki.
  • Ya LatiffKelembutan hati.

Berminat untuk Membeli dan Melabur Emas bersama Kedai Emas Haifa?

  • Gold Bar Murah Ipoh
  • Gold Bar Murah Ipoh

Kedai Emas Haifa menyediakan pelbagai jenis emas dan gold bar untuk pelanggan membeli dan melabur disini. Buat anda yang tinggal di sekitar Perak dan Ipoh, Haifa sememangnya pilihan yang tepat untuk anda.

99 Koleksi Emas Asmaul Husna hanya terdapat di Kedai Emas Haifa dan tidak dijual ditempat lain, menjadikannya item eksklusif kepada para pengumpul emas. Jadi buat mereka yang ingin membuat tempahan atau mengumpul gold bar ini di Kedai Emas Haifa, anda boleh rujuk informasi di bawah seperti berikut:

  • Shop: +010-5642957
  • Alamat: 29, Jalan Pengkalan Utama 1, Taman Pengkalan Utama, 31650 Ipoh, Perak.
  • Email: kedaiemashaifa@gmail.com

Bagi anda yang mahukan sebarang info terkini pula, pastikan anda Like, Follow dan Subscribe saluran media sosial Kedai Emas Haifa seperti yang tertera.

Website | Facebook | TikTok