Articles & Blog

Gold Bar Asmaul Husna 99 Nama | Product Story HAIFA

Gold Bar Asmaul Husna 99 Nama | Product Story HAIFA

Pernah dengar tentang gold bar Asmaul Husna 99 nama Allah? Kepada yang masih belum tahu, kami di Kedai Emas HAIFA ada menyediakan servis penjualan gold bar Asmaul Husna ini. Apa yang pasti, gold bar Asmaul Husna daripada HAIFA adalah limited edition dan naskhah 99...

read more
Kedai Emas Terbaik di Ipoh | HAIFA

Kedai Emas Terbaik di Ipoh | HAIFA

Hujung tahun semakin dekat komeee! Kami yakin mesti ramai warga Perak yang berpusu-pusu nak mendaftarkan tarikh perkahwinan pada hujung tahun nanti. Sementara nak memilih tarikh tu, kome dah jumpa ke kedai emas terbaik di Ipoh? Almaklumlah, perkahwinan ni kan memang...

read more
Kedai Emas Terbaik | Gold Bar HAIFA

Kedai Emas Terbaik | Gold Bar HAIFA

Dah penat mencari kedai emas terbaik di sekitar Ipoh, Perak, tetapi masih belum jumpa kedai emas yang betul-betul berbaloi dan trusted? Ish, ish, ish... Kalau anda masih dalam pencarian kedai emas terbaik di Ipoh, Perak, pastikan anda terus serbu kedai kami yang...

read more
Kedai Emas Ipoh Perak | EMAS HAIFA

Kedai Emas Ipoh Perak | EMAS HAIFA

Kalau kome ada di negeri Perak, jangan lupa singgah ke Kedai Emas HAIFA! Kedai Emas HAIFA merupakan salah satu kedai emas Ipoh Perak yang sudah mulai menjadi kegemaran orang ramai. Di sini, kami bukan sahaja menjual barangan kemas emas semata-mata tau... Kami turut...

read more
Kedai Emas Ipoh Haifa Gold & Silver

Kedai Emas Ipoh Haifa Gold & Silver

"Hmm, sejak kebelakangan ni rasa minat sangat nak beli emas. Tapi, kedai emas Ipoh mana yang paling best eh..." Zaman sekarang ni, tak perlu susah payah nak mencari ke sana ke sini dah. Tinggal Google je kedai emas Ipoh, confirm banyak nama kedai yang keluar! Tapi...

read more

Explore Our Social Media